Μια ξεχωριστή εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ12 του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο «Legends 2004 Youth Cup» υπό την αιγίδα των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Σοχώρας το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια διοργάνωση προπονητικού και αγωνιστικού χαρακτήρα, μια διαδραστική διαδικασία για παιδιά Ακαδημιών ποδοσφαίρου της ηλιακής κατηγορίας Κ12.

Τα μέλη της «χρυσής» Εθνικής του 2004, οι «Legends 2004», θα βρεθούν στο πλευρό των μικρών αθλητών ως μέντορες, καθοδηγώντας τους μέσα από μια σειρά δράσεων που περιλαμβάνουν θεωρητικό, αγωνιστικό μέρος, διδάσκοντάς τους τον σωστό τρόπο προπόνησης, τα μυστικά του αθλήματος, αλλά κυρίως τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθε και της ευγενούς άμιλλας.

Πέραν της ομάδας Κ12 του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, στο τουρνουά θα λάβουν μέρος το Lido, ο Αστέρας Ρεθύμνου, η Ακαδημία Γκέραρντ-Παπαδάκη, το Αθλόπολις, η Επισκοπή Ρεθύμνου, ο ΠΑΟΚ Χανίων και ο Μινώταυρος Χανίων.