Με τρεις ξεχωριστές παρουσίες πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή (25/10) οι προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας Χρήστος Μπάτζιος, Γιάννης Μπουτσάκης και Ορέστης Κατσούρι, επισκέφθηκαν τον λόφο του Μαρτινέγκο, στα γήπεδα του οποίου προπονούνται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά. Όπως ήταν αναμενόμενο οι νεαροί αθλητές του συλλόγου που προπονούνταν εκεί τη στιγμή τους υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά και άκουσαν τα όσα ενδιαφέροντα είχαν να τους πουν. 

Ο αρχηγός της πρώτης ομάδας Χρήστος Μπάτζιος, ο Γιάννης Μπουτσάκης ο οποίος ταυτόχρονα με την λαμπρή ποδοσφαιρική του πορεία ολοκλήρωσε και τις Ακαδημαϊκές του σπουδές σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, αλλά και ο Ορέστης Κατσούρι, ένας από τους δεκάδες ποδοσφαιριστές οι οποίοι γαλουχήθηκαν στην Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ και τώρα αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία, μίλησαν στα παιδιά για θέματα του αθλητισμού, αλλά και όχι μόνο. 

Τους προσκάλεσαν να δώσουν το παρών τόσο στον αγώνα της Δευτέρας με τον Πλατανιά στο Παγκρήτιο Στάδιο, όσο και σε όλους τους εφετινούς αγώνες της Super League 2. Οι τρεις ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, τους έδωσαν αυτόγραφα και ευχήθηκαν σε όλους καλή αγωνιστική, αλλά και εκπαιδευτική χρονιά.