Την ευκαιρία να αποκομίσουν σημαντικές αθλητικές και όχι μόνο εμπειρίες θα έχουν οι ομάδες Κ12 και Κ13 του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι οποίες το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου θα βρεθούν στην Αθήνα, όπου και θα δώσουν φιλικούς αγώνες.

Συγκεκριμένα οι ομάδες Κ12 (γεννηθέντες το 2008) και Κ13 (γεννηθέντες το 2007) του συλλόγου θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες του Πανιωνίου, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Ατρομήτου

Η αναχώρησή τους από το Ηράκλειο είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (18/10) το βράδυ και ο πρώτος αγώνας που θα δώσουν θα είναι το Σάββατο (19/10) το πρωί με τον Πανιώνιο. 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αγωνιστούν με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ την Κυριακή (19/10) το πρωί θα ολοκληρώσουν τις αναμετρήσεις τους κόντρα στον Ατρόμητο και το βράδυ θα αναχωρήσουν για την επιστροφή τους στο Ηράκλειο. 

Παράλληλα με τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΕΡΓΟΤΕΛΗ θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και να ξεναγηθούν σε αυτό, αλλά και να περιηγηθούν στο κέντρο της Αθήνας, το Μοναστηράκι και την Πλάκα.