Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 η Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ θα κλείσει για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Πέρασε μια χρονιά διαφορετική από όλες τις προηγούμενες λόγω της πανδημίας. Μείναμε υγιείς και επιστρέψαμε στην Ακαδημία μας ασφαλείς μέχρι το τέλος. 

Προγραμματίσαμε εκδηλώσεις, ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας, αγώνες που δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκαν. Είμαστε όμως ομάδα και είμαστε μαζί, παρέα με όλους τους συναθλητές/φίλους μας και τους προπονητές κάτω από τη φροντίδα και το ενδιαφέρον της Ακαδημίας του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Γευτήκαμε την ομορφιά του ποδοσφαίρου και ζήσαμε συγκινήσεις μέσα από την προπόνηση και τους αγώνες, όσο οι συνθήκες μάς το επέτρεψαν.   

Η παρουσία μας στον αθλητικό χώρο του Ηρακλείου (πρωτάθλημα ΕΠΣΗ) ήταν, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, αξιοπρόσεκτη με καλό ποδόσφαιρο, ήθος και αποτελέσματα. 

Το καλοκαίρι έφτασε.  Οι προπονήσεις  σταματούν, τα σχολεία έκλεισαν και το παιχνίδι, η ξενοιασιά, η ξεκούραση  θα πάρουν τη θέση τους. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι ο κίνδυνος του κορονοϊού δεν έχει περάσει. Κανείς δε θέλει να θυμάται τις μέρες της καραντίνας μακριά από πρόσωπα, δραστηριότητες και συνήθειες που αγαπάμε. Γι΄ αυτό μένουμε ασφαλείς, δε χαλαρώνουμε, επιστρέφουμε υγιείς.         

Εμείς ως Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - διεύθυνση και προπονητές- σας ευχαριστούμε  που μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας. Όλοι μαζί  φτιάξαμε μια υπέροχη ομάδα - οικογένεια, που λειτούργησε υποδειγματικά για μια ολόκληρη χρονιά στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Αναφορικά με το ποδόσφαιρο γυναικών, είναι γνωστό ότι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ διατηρεί ομάδα στην Α’ Εθνική κατηγορία και ομάδα Νεανίδων στην Γ’ Εθνική κατηγορία, η οποία οργανώθηκε και λειτουργεί τον τελευταίο χρόνο στα πρότυπα της Ακαδημίας και ήδη δείχνει τα πρώτα δείγματα γραφής.

Στόχος για τη νέα χρονιά η δημιουργία τμημάτων αποκλειστικά με κορίτσια γεννηθείσες από το 2012 και μετά, ώστε να δημιουργηθεί μια κυψέλη αθλητριών η οποία θα ενισχύει αέναα και συνεχώς τις ομάδες του συλλόγου. Υπάρχει δηλαδή οδός μέσα από την Ακαδημία και στόχος η συμμετοχή στις ομάδες. Επιδίωξή μας στο άμεσο μέλλον οι ομάδες να στηρίζονται σε δικές μας αθλήτριες.    

Παράλληλα ο ερχόμενος Σεπτέμβρης παίρνει «γυναικείο χρώμα» με ανοικτή προσέλευση για μικρά κορίτσια και νέες της πόλης και του νομού μας.

Η Ακαδημία μας θα ανοίξει στις 31 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.00 μ.μ.    

Να είμαστε όλοι εκεί, υγιείς, ανανεωμένοι, ξεκούραστοι για να παίξουμε ξανά το αγαπημένο μας παιχνίδι και να γίνουμε μια Ακαδημία δυνατή που θα ζήσει ξανά πολλές ποδοσφαιρικές εμπειρίες. 

Μην αργήσετε στο ραντεβού, γιατί τις δύο πρώτες εβδομάδες φτιάχνουμε τα γκρουπ  και ξεκινάμε τη μίνι προετοιμασία για να βρούμε πιο γρήγορα το ρυθμό μας. 

ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!