Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ Κώστας Καλπακίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Στη δήλωσή του ο κ. Καλπακίδης τονίζει: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ και στους γονείς τους να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. 

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να είμαστε κάθε χρονιά καλύτεροι και πιο οργανωμένοι στο κομμάτι της αναπτυξιακής ηλικίας. Την εφετινή χρονιά η Ακαδημία μας στελεχώθηκε με νέους προπονητές ιδιαίτερα στο κομμάτι της ατομικής τεχνικής, αλλά και στα αγωνιστικά τμήματα, με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των αθλητών μας. 

Η φιλοσοφία μας παραμένει πάντα η ίδια. Τα παιδιά μας να έχουν συμμετοχή στο παιχνίδι, να μάθουν σωστό ποδόσφαιρο με καλή νοοτροπία και σε αθλητικό πλαίσιο ενώ μέσα από τους αγώνες να διασκεδάζουν το παιχνίδι και να γίνονται καλύτεροι και σαν αθλητές, αλλά και ως άνθρωποι. 

Η Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ δίνει πάντα τη δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν σε αγώνες και οργανωμένα τουρνουά τα οποία γίνονται στο Ηράκλειο, την Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, όπως έγινε πέρσι με την ομάδα Κ15 η οποία βρέθηκε σε Ολλανδία και Γερμανία. 

Παράλληλα προγραμματίζουμε διάφορες εκδηλώσεις με την παρουσία ειδικών και επιστημόνων προκειμένου να μοιραστούν με τα παιδιά μας και τους γονείς τους τις γνώσεις τους για σημαντικά θέματα που τα αφορούν. Η Ακαδημία μας θα είναι πάντα κοντά στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με την παρουσία της στους αγώνες της, ενώ θα έρχονται στις προπονήσεις της και ποδοσφαιριστές της. 

Καλή χρονιά σε όλους!».