Εναρμονισμένοι στο κλίμα των ημερών, αθλητές με τους γονείς τους, αλλά και προπονητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΕΡΓΟΤΕΛΗ, επισκέφθηκαν τη Στέγη Φιλοξενίας Ανηλίκων Ηρακλείου, αρωγός της οποίας σε αγωνιστικό επίπεδο είναι ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Ο Σύλλογός μας δυο φορές την εβδομάδα παραχωρεί προπονητή της Ακαδημίας ο οποίος προπονεί τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής και θέλοντας να περάσει το μήνυμα των Χριστουγέννων για αγάπη και  συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας, αντιπροσωπεία της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ βρέθηκε στη Στέγη Φιλοξενίας Ανηλίκων. 

Με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Καλπακίδη, η αντιπροσωπεία της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ πρόσφερε στα παιδιά που φιλοξενούνται στη Στέγη δωροεπιταγές από χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες από όλους τους αθλητές της Ακαδημίας, για την κάλυψη αναγκών των παιδιών.

Τις δωροεπιταγές παρέδωσαν οι μικροί αθλητές του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στον προϊστάμενο του Τμήματος Διοικητικού της Ε.Π.Α. Ηρακλείου Ιωάννη Μιχελινάκη, μαζί με αναμνηστικά δώρα του Συλλόγου. Παράλληλα έπαιξαν ποδόσφαιρο και αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.