Με μια σεμνή τελετή λήξης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 18:00, θα ολοκληρωθεί η εφετινή αγωνιστική χρονιά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Μια ποδοσφαιρική χρονιά, φτάνει στο τέλος της. Το καλοκαίρι έφτασε.  Οι προπονήσεις  σταματούν, τα σχολεία κλείνουν και το παιχνίδι, η ξενοιασιά, η ξεκούραση παίρνουν τη θέση τους. 

Εμείς  σαν Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- διεύθυνση και προπονητές- σας ευχαριστούμε  που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας. 

Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν κανονικά βάσει προγράμματος κάθε τμήματος μέχρι και το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, όπως κανονικά θα διεξαχθεί και η 7η και τελευταία αγωνιστική του παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Την Δευτέρα 6 Ιουνίου και την Τρίτη 7 Ιουνίου, στις ώρες προπονήσεων κάθε τμήματος, θα μπορούν οι γονείς να παίξουν με τα παιδιά τους. 

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της χρονιάς, στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει τουρνουά μεταξύ ομάδων γονέων-προπονητών και των Κ14-Κ15, με τους υπόλοιπους αθλητές της Ακαδημίας σε ρόλο… θεατή, έτσι ώστε… να θυμούνται οι «παλιοί» και να μαθαίνουν οι «νέοι»… 

Η Ακαδημία μας θα ανοίξει και πάλι στις 29 Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00. 

(Μην αργήσετε στο ραντεβού διότι τις πρώτες δύο εβδομάδες φτιάχνουμε τα γκρουπ  και κάνουμε μια μίνι προετοιμασία για να βρούμε γρήγορα το ρυθμό μας).