Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ διεκδικεί το Σάββατο (18/5, 18:30) κόντρα στον Κύδωνα στα Χανιά το μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Βισκαδουράκη να μιλά στην ιστοσελίδα του συλλόγου για την αναμέτρηση.

Ο προπονητής του ΕΡΓΟΤΕΛΗ αναφέρεται στα στοιχεία που θα πρέπει να διακρίνουν την ομάδα του κόντρα στον Κύδωνα, προκειμένου να καταφέρει να πετύχει την… ολική ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος. 

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Βισκαδουράκης αναφέρει: «Είναι ένας αγώνας τελικός και για τις δυο ομάδες, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που έχουμε πετύχει, ενώ ο Κύδωνας έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Θα είναι σημαντική η συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουμε. Αν είμαστε σε αυτόν τον τομέα καλοί και στην άμυνα θα τα καταφέρουμε. Το πάθος θα είναι δεδομένο και για τις δύο ομάδες και ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε την άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και στα δυο ματς και τη συγκέντρωση που είχαμε. Οι παίκτες μου δώσανε μεγάλες μάχες παρά τα προβλήματα που είχαμε και τους αξίζουν πολλά μπράβο όλοι τους, όσο και αν αγωνίσθηκαν. Ήταν μια ομάδα που κάθε προπονητής θέλει να κοουτσάρει».

Για την αναμέτρηση αμφίβολος είναι ο Αμπάρας, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή οι Κουμάκης και Αλετράς.