Δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρτινέγκο και τη Ροδιά για την 10η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΗ, καθώς η καταρρακτώδης βροχή οδήγησε τον διαιτητή στη διακοπή του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Αναλυτικά ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα:«Ο αγώνας διεκόπη οριστικά κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας μεταξύ α’ και β’ ημιχρόνου, καθώς λόγω καταρρακτώδους βροχής, πολλά σημεία του γηπέδου είχαν πλημμυρίσει και ρίπτοντας τη μπάλα αυτή δεν αναπηδούσε. 

Θεώρησα ότι το γήπεδο κατέστη ακατάλληλο και λόγω πιθανών τραυματισμών και λόγω αδυναμίας διάκρισης των γραμμών του αγωνιστικού χώρου. Το σκορ κατά τη διάρκεια της διακοπής ήταν 1-1».  

Το ως τότε σκορ της αναμέτρησης είχε διαμορφωθεί με τα γκολ των Διογένη Καλαϊτζάκη στο 22’ για το Μαρτινέγκο, ενώ για τη Ροδιά ισοφάρισε 1-1 στο 28’ ο Λεμονάκης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπεκιράκης Ι. και επόπτες οι Γαρεφαλάκης Κων. Μ. και  Ρεμεδιάκης Γ.

Οι συνθέσεις με τις οποίες ξεκίνησαν τον αγώνα οι δύο ομάδες: 

Μαρτινέγκο: Κίνας, Γαλανάκης, Διβάνης, Μερκουλίδης, Σκραφνάκης, Γκιώνης, Καλαϊτζάκης Ευαγγ., Σφακιανάκης, Ντίσα, Καλαϊτζάκης Διογ., Πακιουφάκης. 

Ροδιά: Λαγκουβάρδος, Φλουρής, Βαμβουκάκης, Μανδαλενάκης, Κασαπάκης, Χριστοδουλάκης, Στεργιάννης, Μαχαίρας, Ναξάκης, Λεμονάκης, Μαστροβασίλης.