Ήττα 4-1 για τα Κανάρια στο γήπεδο των Αγιών Παρασκιών από τον Πήγασο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τα Κανάρια, καθώς στο 14ο λεπτό του αγώνα πήραν το προβάδισμα 0-1 με τον Τσαγκαράκη. Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 41’ με τον Νοδαράκη να πετυχαίνει το 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. 

Στην επανάληψη ο Πήγασος πήρε το προβάδισμα στο 53’ με τον Νοδαράκη να πετυχαίνει το 2-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα στο 56’ ο Οικονομάκης με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε το σκορ στο 3-1. Το τελικό 4-1 πέτυχε στο 65’ ο Τζωρακολευθεράκης, ενώ στο 83’ ο Αναστασιάδης έχασε καλή ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όταν δεν κατάφερε να πλασάρει τον Κασαπάκη από πλεονεκτική θέση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδάκης Φ. και επόπτες οι Κώστας Κ. και Χριστουλάκης Ε.

Πήγασος: Κασσαπάκης, Μαυρογιαννάκης (52’ Τζωρακολευθεράκης), Κωνσταντόπουλος Κων., Νοικοκυράκης, Κυριακάκης, Θεοδωρί (73’ Καούκης), Νοδαράκης (76’ Τουφεξής), Κωνσταντόπουλος Δημ., Κενδριστάκης (73’ Μακράκης), Οικονομάκης, Μπουμπάκης.

Κανάρια: Γαλανάκης, Χαραλαμπάκης, Κόκκας, Σχοιναράκης, Ματαλιωτάκης, Τσακόνι (46’ Ανδρουλάκης), Χαλκιαδάκης, Χότζα, Μουρτζάκης (58’ Θεοδωράκης), Τσαμαντιώτης (58’ Αναστασιάδης), Τζαγκαρακης (80’ Τζάκο).