«Λευκή» ισοπαλία για τις γυναίκες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στον εκτός έδρας αγώνα με την Αγία Παρασκευή, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής.

Σε ένα δυνατό αγώνα χωρίς πολλές καλές φάσεις οι παίκτριες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ έδειξαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, έχοντας τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης, μέσα από τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο γκολ και να έπαιρναν τη νίκη. 

Η πρώτη μάλιστα από αυτές ήταν μόλις στο 8ο λεπτό όταν η Παχάκη έπειτα από απόκρουση της Δασκαλοπούλου έγινε κάτοχος της μπάλας, όμως το σουτ που επεχείρησε κτύπησε στη συμβολή των δοκαριών. 

Καλή στιγμή για γκολ είχε ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και στο 82’ όταν με ατομική προσπάθεια η Χαριτάκη μπήκε μέσα στην περιοχή, για να καταλήξει η μπάλα από του σουτ που έκανε, λίγο πάνω από το δοκάρι της Αγίας Παρασκευής.

Αγ. Παρασκευή: Δασκαλοπούλου, Μιχαλοπούλου, Μπαδά, Γουλιά (64’ Σταμπουλή), Πείου, Μπριασούλη, Πρίφτη, Αθανασοπούλου (87’ Κωστάκη), Γατή, Παρμαξή, Βασιλακάκου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Γρηγοριάδου, Κοτσάκι, Παχάκη, Ηλιάδη, Τζαφά (60’ Ραπάνη), Ξέρα, Τζανάκη (80’ Ψυχαράκη), Δρακωνάκη, Καμαρίτη, Δρακογιαννάκη.