Επιβλητική εμφάνιση και νίκη για τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ στο γήπεδο Αλικιανού στα Χανιά, όπου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Γυναικών, επικράτησε 0-5 του Χάλη Βαρύπετρου.

Το σκορ για τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό η Περάκη η οποία πέτυχε το 0-1, με τις γηπεδούχες να χάνουν ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν αστόχησαν στο 10’ σε κτύπημα πέναλτι. 

Στο 20’ η Μελίνα Λάρου σημείωσε το 0-2, ενώ δυο λεπτά αργότερα η Σαριδάκη ανέβασε το σκορ στο 0-3. Έξι λεπτά αργότερα στο 29’ η Βασιλική Λάρου έγραψε το 0-4, ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε η αδερφή της Μελίνα στο 32’.

Το εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ να πάρουν τη νίκη, σε έναν αγώνα όπου παρά τη φιλότιμη προσπάθειά τους οι γηπεδούχες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαρρής, με επόπτες τους Λιοδάκη και Βαρβαντάκη.

Χάλης Βαρ.: Πετραντωνάκη, Κελάκη, Καβράκη, Κοκολάκη, Κοντεκάκη, Δρίτσα, Κατσουλάκη, Στεφαουδάκη, Μπόζη (46’ Γιαννικάκη), Σταματούκου (34’ Ζαζαλάκη), Μουσουράκη (25’ Τυράκη).

Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Φραγκούλη, Αποστολάκη, Δολαψάκη, Χαλαμπαλάκη, Γιαπρά, Λιοδάκη (68’ Εργαζάκη), Λάρου Βασιλ. (79’ Κοκουβά), Παπαδάκη (81’ Καπνιστού), Σαριδάκη (57’ Αλεξάκη), Περάκη, Λάρου Μελ.