Στα γραφεία της ΠΑΕ Εργοτέλης βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης το τεχνικό και το ιατρικό τιμ της ομάδος μας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Νίκκι Παπαβασιλείου με τον στενό του συνεργάτη Αντώνη Ιωάννου ενώ από το ιατρικό τιμ το παρών έδωσαν οι κ.κ. Σήφης Χριστοφοράκης,  Απόστολος Φρυγάδης, Νίκος Ανδρουλάκης, ο βοηθός φυσιοθεραπευτή Δημήτρης Δαριβιανάκης αλλά και ο τεχνικός Διευθυντής Σταύρος Λαμπράκης.

Ο προπονητής της ομάδας μας έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα ήθελε να κινηθεί όλο το τιμ ενώ αναλύθηκαν θέματα που αφορούν το σκέλος της προετοιμασίας.

Όπως αποφασίστηκε στην συνάντηση οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στις 16 Ιουλίου προκειμένου να περάσουν από αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, εργομετρικά τεστ, σαϊμπέξ και ισοκινητικό έλεγχο.

Στις 23 Ιουλίου οι παίκτες αφού θα έχουν ολοκληρώσει την ιατρική τους αξιολόγηση θα μπουν στο γήπεδο όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Την επόμενη Τετάρτη 4 Ιουλίου θα υπάρξει νέα συνάντηση τεχνικού και ιατρικού team προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη της προετοιμασίας όπου μάλιστα θα συμμετέχουν ο γυμναστής της ομάδος μας Αντώνης Ανδρουλάκης όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Μπακόπουλος οι οποίοι απουσιάσαν από την σημερινή συνάντηση για προσωπικούς και αντιστοιχα επαγγελματικούς λόγους.