Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες έδωσε ο τεχνικός της Κ19 του Εργοτέλη Βασίλης Πλεσίτης λίγο μετά το τέλος του ηρακλειώτικου ντέρμπι των Νέων.

Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε και τους ασπρόμαυρους οι οποίοι τον τιμησαν πριν την έναρξη του παιχνιδιού ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης στον πρόσωπο του με αφορμή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων την περυσινή αγωνιστική σεζόν.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ομάδα του ΟΦΗ για την τιμή προς το πρόσωπο μου και να τους πω οτι ήταν και για μένα ιδιαίτερα σημαντική η περσυνή χρόνια ως προπονητής της νεοσύστατης ομάδας του ΟΦΗ (Κ19)» ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο Βασιλής Πλεσίτης .

Εν συνεχεία σχολιάζοντας τον αγώνα επεσήμανε: « Πέτυχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο και πρέπει γι αυτό να συνχαρώ τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Συγχαίρω επίσης τους παίχτες του ΟΦΗ για την προσπάθεια  και το αθλητικό τους πνεύμα, σε ενα πραγματικό ντέρμπυ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.Θα συνεχίσουμε την καθημερινή μας δουλειά για την ατομική βελτίωση και  εξέλιξη των νεαρών παιχτών μας.»