Με αρκετές εσωτερικές αλλαγές όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και την φιλοσοφία να μένει αναλλοίωτη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αθλητικό Κέντρο «Νίκος Καζαντζάκης» η πρώτη συγκέντρωση των ομάδων του Γ.Σ. Εργοτέλης.

Οι ποδοσφαιριστές των Νέων Εργοτέλη των Καναριών και του Μαρτινέγκο με πολύ όρεξη και πολλά όνειρα εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, πιστοί στο ραντεβού που είχε δοθεί συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο επικεφαλής των τμημάτων Γιώργος Βλατάς και προπονητής της ομάδας των Καναριών παρουσία και των συναδέλφων του προπονητών Αντώνη Φραγκάκη (Νέοι Εργοτέλη), και Παναγιώτη Κορδονούρη (Μαρτινέγκο) καθώς επίσης και των ανθρώπων του συλλόγου μας καλωσόρισαν τους παίκτες ανά ομάδα δίνοντας το στίγμα των στόχων καθώς και της φιλοσοφίας που διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια το σύλλογο μας. Παράλληλα ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των προπονήσεων με τους Νέους Εργοτέλη να πιάνουν αμέσως δουλειά αντίθετα με τα Κανάρια και το Μαρτινέγκο που ουσιαστικά θα μπουν στο γήπεδο και θα «πιάσουν δουλειά» την ερχόμενη Δευτέρα 6 Αυγούστου.