Ανήμερα του Αγ. Μηνά ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος του 8ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος Ποδόσφαιρου όπου συμμετέχουν οι ομάδες της Κρήτης.

Οι Νέες Εργοτέλη υποδέχονται στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» την ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου.

Η υπεύθυνη των γυναικείων τμημάτων ποδοσφαίρου του Εργοτέλη Γιάννα Δούκα μιλώντας για το παιχνίδι αλλά και για την νέα προσπάθεια που γίνετε στο σύλλογο μας  επεσήμανε: «Δημιουργήσαμε μια καινούργια ομάδα με μικρά κορίτσια όπου αξίζει να σημειώσουμε ότι πέντε από αυτά έχουν προωθηθεί από τις ακαδημίες μας. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχο μας. Οι Νέες είναι ο προθάλαμος της γυναικείας ομάδας και μάλιστα αυτό είναι και το κίνητρο των κοριτσιών μας. Τώρα όσον αφορά το πρωτάθλημα καλό θα ήταν να υπήρχαν περισσότερες ομάδες από την Κρήτη έτσι ώστε τα κορίτσια μας να έπαιρναν στα πόδια τους το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Το ματς της πρεμιέρας είναι μια πρόκληση για τα κορίτσια μας. Ο Αστέρας Ρεθύμνου θεωρώ ότι θα είναι το φαβορί του Ομίλου μας στο φετινό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες».

Την αποστολή της ομάδας μας για την πρεμιέρα αποτελούν οι: Φραγκιαδάκη Μαρία, Κατσιρτάκη Αγγέλα, Λάρου Βασιλική, Καρπαθιωτάκη Κική, Γρηγοριάδου Χρύσα, Βαξεβάνη Θάλεια, Αποστολάκη Μαριρένα, Δολαψάκη Αναστασία, Λαπιδάκη Μαρία, Λιοδάκη Ρένα, Παπαδάκη Κατερίνα, Αθανασίου Ευθυμία, Χαλαμπαλάκη Ελπίδα, Κολυβάκη Κάλια, Σταματάκη Στέλλα, Κοκουβα Γλυκερία, Παπαδάκη Μαριχρύσα