Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ατσαλένιου ανάμεσα στον Ερμή και τα Κανάρια για την 9η αγωνιστικής της Β1 κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι αρκετά γρήγορο και από τις δυο ομάδες με λίγες φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες. Συγκεκριμένα τέσσερις ήταν οι αξιόλογες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στον αγώνα, δυο για την κάθε ομάδα.

Για τα Κανάρια ο Ζέκθυ στο 15’ και στο 72’ βρέθηκε τετ α τετ και τις δυο φορές χωρίς να καταφέρει να σημειώσει κάποιο γκολ, ενώ για τον Ερμή σε σουτ του Ντρακότι στο 33’ και τετ α τετ του Γιαλαμά στο 36’ ο τερματοφύλακας της  ομάδας μας Λέσι είπε όχι.

Ο τεχνικός των Καναριών Γιώργος Βλατάς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου έκαναν οι παίκτες του λέγοντας μετά το τέλος του παιχνιδιού « Τα παιδιά μου ανταποκρίθηκαν σ ένα δύσκολο ματς και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους. Μας έλειψε το γκολ»

Ερμής Ατσαλένιου: Μπελενιώτης, Εργαζάκης, Γκούλια, Κρασανάκης, Χαλκιαδάκης, Βοργιάς, Σταυρακάκης (89’ Ηλιάκης), Γιαλαμάς (70’ Φουκάκης), Ντρακίτι, Λίλος (87’ Πανταζής)

Κανάρια: Λέσι, Καλυβιανάκης, Πρέντυ (87’ Γελαδάς),μ Κόλα, Πόποβιτς, Τζανικωστάκης (75’ Φαιτάκης), Μουλακάκης (67’ Μεμετάϊ), Σελαμάϊ, Κεβάνι, Ζέκθυ, Βλαχάκης (46’ Τζιρίτας)