Πρεμιέρα για την ομάδα του Μαρτινέγκο στο εφετινό πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΗ το Σάββατο (13/10)στις 15:30 στις Αρχάνες απέναντι στον Γιούχτα 2010, με τον προπονητή Παναγιώτη Κορδονούρη να μιλά για το ξεκίνημα της ομάδας του και όχι μόνο.

Ο επί σειρά ετών αρχηγός της πρώτης ομάδας πλέον υπό άλλο μετερίζι, αυτό του προπονητή και τα… «παιδιά» του, είναι έτοιμα όπως τονίζει για την πρόκληση του νέου πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Κορδονούρης τονίζει: «Αρχικά να ευχηθώ σε όλους να έχουν υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά. Αναφορικά με την ομάδα μας, για εμένα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία λόγω της ηλικίας των αθλητών που απαρτίζουν την ομάδα μας, οι οποίοι για πρώτη φορά στη ζωή τους θα πάρουν μέρος σε επίσημο αγωνιστικό πρωτάθλημα.

Έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά, στη δουλειά την οποία κάνουμε καθημερινά και ευελπιστώ η παρουσία και η αγωνιστική μας φιλοσοφία να αποτυπωθεί πλήρως στον αγωνιστικό χώρο. 

Η φιλοσοφία αυτή που υπάρχει χρόνια τώρα στο σύλλογο αποδίδει καρπούς και το βλέπουμε όλοι με τους ποδοσφαιριστές που έχουν ανδρωθεί στην Ακαδημία και τις ομάδες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και σήμερα πρωταγωνιστούν στο ποδοσφαιρικό στερέωμα».