Ο Μανώλης Νικολακάκης εκπροσώπησε τους παίκτες μας στην συνέντευξη τύπου. O έμπειρος ακραίος αμυντικός μίλησε για την βελτίωση που παρουσιάζει κάθε εβδομάδα η ομάδας μας, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αν και φτάνουμε προς το τέλος η ομάδα δεν έχει δείξει σημάδια κούρασης.

Στην αρχική του τοποθέτηση στάθηκε στο δυστύχημα του πιλότου της πολεμικής μας αεροπορίας Γιώργου Μπαλταδώρου : «Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον αδικοχαμένο πιλότο, καλή δύναμη στην οικογένειά του». 

Εν συνεχεία αναφερόμενος στο παιχνίδι επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα και το πετυχαίνουμε. Έξι στροφές πριν το τέλος δεν έχουμε δείξει σημάδια κούρασης και αυτό είναι σημαντικό. Στο ματς είχαμε τον πρώτο λόγο, αλλά μας έλλειπε η τελική πάσα.

Ήμασταν σίγουροι για το πλάνο μας, το ακολουθήσαμε μέχρι τέλους και κάναμε την ανατροπή. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Εμείς θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε ματς και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για αυτό».