Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΗ το Μαρτινέγκο το οποίο κέρδισε τις Γωνιές με 3-0.

Ένα ωραίο παιχνίδι όπου στο α’ ημίχρονο δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιο γκολ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της ομάδος μας μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και όντας πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια κατάφεραν τρεις φορές να βρουν το δρόμο προς στα δίχτυα. 

Στο 53’ ο Θεοδωράκης έβγαλε κάθετη μπαλιά και ο Χότζα με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσαματιώτης εκτέλεσε κορνερ και ο Αντωνόπουλος με προβολή έκανε το 2-0 και στο 84’ ο Θεοδωράκης με πλασέ μετά απο σέντρα του Χότζα απο δεξιά έγραψε το τελικό 3-0 για την ομάδα του.

Μαρτινέγκο: Ψιμόπουλος, Χαραλαμπάκης, Δαφνομίλης Μ. (59’ Καρδουλάκης), Σχοιναράκης, Φαζάκης, Αντωνοπουλος 98’ Ματαλιωτάκης), Τζάκο 965’ Κρανιωράκης), Χότζα, Θεοδωράκης, Τσαματιώτης, ΣΤεφανάκης (78’ Μουρτζάκης)

Γωνιές: Παπαδάκης (87’ λ.τ. Σαντικλάρι), Θεοδωράκης (65’ Στεφανάκης), Χατζάκης, Κριτσωτάκης, γαλανός (49’ Βοντας), Καλαϊτζάκης 985’ Κοσμαδάκης), Βάμβουκας, Ζέχιο, Μουλιανάκης, Λεστάκης, Κόκκινος

Ευχαριστημένος ο Βλατάς

Ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας μας δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που έβγαλαν οι παίκτες μου στο γήπεδο. Είμαστε καινούρια ομάδα και μάλιστα τα περισσότερα παιδία έκαναν ντεμπούτο στις κατηγορίες της ΕΠΣΗ. Εχουμε ακόμα πολύ δουλειά. Βήμα βήμα παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς».