Ένα διαφορετικό αγωνιστικό διήμερο πέρασε στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, με τους γονείς των μικρών αθλητών να δίνουν αγώνες κόντρα στα καμάρια τους.

Οι τελευταίες προπονήσεις της Ακαδημίας πριν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα μείνουν αξέχαστες σε γονείς και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν αντιμέτωποι, κάποιοι εξ΄ αυτών ίσως για πρώτη φορά, σε αγώνες που έγιναν τόσο στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, όσο και στα άλλα του αθλητικού κέντρου. 

Το πάθος, πάντα μέσα στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας, περίσσευε στις αναμετρήσεις με τους γονείς να… βάζουν δύσκολα τα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους έδειχναν με τις ικανότητές και τη συμπεριφορά τους, δείγματα της δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Μετά το τέλος των αγώνων, στους οποίους μετείχαν και οι προπονητές των τμημάτων, άπαντες αντάλλαξαν ευχές και συμβολικά δώρα για τις εορτές που πλησιάζουν, ανανεώνοντας τις μεταξύ τους… μονομαχίες στο εγγύς μέλλον.