Τρεις ημέρες γεμάτες μπάσκετ κύλησαν όμορφα! Το τουρνουά "Ιωάννης Μυρτάκης 2018 που διοργάνωσε το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας στο πλαίσιο της διακοπής των σχολικών υποχρεώσεων λόγω των εορτών του Πάσχα σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Παιδικά τμήματα του συλλόγου μας και πέντε ακόμα ομάδες εν των οποίων δυο Αθηναϊκες με αντίστοιχα τμήματα έλαβαν μέρος γεμίζοντας το κλειστό του Λίντο με παιδικές φωνές και χαμόγελα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανα ημέρα και κατηγορία ήταν τα εξης:


1Η  ΜΕΡΑ

ΜΙΝΙ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΔΕΙΛΙΝΟ: 45-41
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: 29-53

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS: 68-43
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: 61-97


2Η  ΜΕΡΑ

ΜΙΝΙ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΔΕΙΛΙΝΟ: 45-43
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: 39-49

ΠΑΙΔΙΚΟ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 89-38
ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS-ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: 64-83


3Η ΜΕΡΑ

ΜΙΝΙ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 37-35 
ΔΕΙΛΙΝΟ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: 27-57

ΠΑΙΔΙΚΟ
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: 63-75 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS: 62-47

Οι άνθρωποι του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Εργοτέλης ευχαριστούν θερμά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, τους νεαρούς αθλητές, τους προπονητές και τους συνοδούς τους για την παρουσία τους. Οι ομάδες παίδων και μίνι παίδων του συλλόγου μας μαζί με τις αντίστοιχες ομάδες του Ιωνικού Νίκαιας, τις ομάδες μίνι του ΑΟ Δειλινού και του Ηρακλειου ΟΑΑ καθώς και οι ομάδες παίδων του ΑΟ Μελισσιων και του Ρεθύμνου Cretan Kings αγωνίστηκαν τρεις ημέρες παρουσιάζοντας όμορφο μπασκετικο θέαμα!

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους διαιτητές του ΣΥΔΚΑΚ για την συμμετοχή τους και την διοίκηση του ΕΑΚΗ για την παραχώρηση του γηπέδου.

Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά και τους χορηγούς μας Γαλατιανός -ανταλλακτικά αυτοκινήτων  & Τηλέμαχος αντιπροσωπία Peugεοt καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν απο την οικογένεια του Εργοτελη.

Τα παιδικά χαμόγελα μετά τους αγώνες μας έκαναν να νιώσουμε οτι κάτι καλό πετυχαμε!