Ήττα για το Μαρτινέγκο στον εξ’ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα να ανοίξουν και το σκορ, όταν στο 15’ πέτυχαν το 0-1. Παρά την υπεροχή τους και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε το Μαρτινέγκο δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Χαρακτηριστικότερες οι δύο φάσεις όπου οι παίκτες είχαν σουτ στο δοκάρι, αρχικά στο 34 με τον Κρανιωτάκη και ακολούθως στο 55’ με τον Παρασύρη. 

Καλές στιγμές για γκολ από το Μαρτινέγκο είχαν ο Κρανιωτάκης στο 34’ όταν το πλασέ του Κρανιωτάκη εξουδετερώθηκε από τον Δομοσίδη, ομοίως και στο 44’ με το σουτ του Περσκιέφα. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Ηρ., κορυφαίος για την ομάδα του, κατάφερε να αποκρούσει στο 78’ δυνατό σουτ του Τσέρου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλίδης, με επόπτες τους Μισάι και Σίσκο.

Μαρτινέγκο: Γεωργαντάς, Τσακιράκης, Περσκιέφα, Τσέρος, Λυμπερίδης (60’ Κοζανίδης), Πλατοκούκης, Γκώνης, Σταμπουλής, Κρανιωτάκης (70’ Φανουργιάκης), Ρεθεμνιωτάκης (76’ Νικολακάκης), Παρασύρης. 

Παναθηναϊκός Ηρ.: Δομοσίδης, Παπάς, Καπετανάκης, Ρουκουνάκης, Μιλαθιανάκης, Φραγκομανωλάκης, Καρδαμάκης, Μασούκι-Παπαχατζάκης, Πίτσος, Μουντράκης (90’ Φαβάκης), Μηναδάκης (65’ Καραλής).