Αγώνες για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, έναρξη για την ομάδα μπάσκετ, αλλά και φιλικές αναμετρήσεις για τα τμήματα της Ακαδημίας, περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου, για τις ομάδες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 6/10 στις 15:30 το απόγευμα με τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Χερσόνησο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Την ίδια ημέρα και ώρα κάνει πρεμιέρα και το Μαρτινέγκο για την Γ’ ΕΠΣΗ, καθώς μετά το ρεπό που είχε βάσει προγράμματος την 1η αγωνιστική, αντιμετωπίζει στις Αρχάνες τον Γιούχτα 2010 για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παράλληλα την ίδια ημέρα τα τμήματα της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ θα έχουν φιλικά με τις Ακαδημίες του Αθλόπολις και του ΠΑΟ στα γήπεδα του Μαρτινέγκο, του Λίντο, αλλά και του Sportpoint.

Το Σάββατο επίσης ξεκινά και η ομάδα μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ, αντιμετωπίζοντας στις 5:00 το απόγευμα στο κλειστό του Λίντο τον Τηγανίτη.

Την Κυριακή 6/10 τις 11:00 το πρωί τα Κανάρια για την 4η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ, υποδέχονται στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Μαρτινέγκο τον Ποσειδώνα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των αναμετρήσεων:

Σάββατο 13 Οκτωβρίου:

15:30 Γηπ. Χερσονήσου: Χερσόνησος - Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ- Κεραυνός (6η αγ. Α2 ΕΠΣΗ).

15:30 Γηπ. Αρχανών: Γιουχτας 2010 - Μαρτινέγκο (2η αγ. Γ’ ΕΠΣΗ)

17:00 Κλειστό Λίντο: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Τηγανίτης (1η αγ. ΕΚΑΣΚ).

Κυριακή 14 Οκτωβρίου:

11:00 Γηπ. «Ν. Καζαντζάκης» Μαρτινέγκο: Κανάρια - Ποσειδώνας

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της Ακαδημίας: