Στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο αγωνίζονται οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου 2018, ενώ και το τμήμα μπάσκετ παίζει εντός έδρας.

Με εξαίρεση τις γυναίκες οι οποίες δεν αγωνίζονται λόγω διακοπής του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται κανονικά, τόσο για τις ομάδες, όσο και για τα τμήματα της Ακαδημίας στο παιδικό πρωτάθλημα. Η πρώτη ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Σπάρτη.

Το Σάββατο 10/11 στις 15:00 στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Μαρτινέγκο, οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ υποδέχονται τις Γούβες, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ. Την ίδια ημέρα, επίσης στις 15:00 το απόγευμα στη Σπάρτη, η πρώτη ομάδα του συλλόγου παίζει με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League, ενώ στις 20:00 το τμήμα μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στο κλειστό του Λίντο αντιμετωπίζει με τον ΓΑΣ Μεσσαράς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ. 

Η συνέχεια την Κυριακή 11 Νοεμβρίου όπου στις 11:00 το πρωί στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Μαρτινέγκο, τα Κανάρια για την 8η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ υποδέχονται την Ομόνοια Καλλιθέας. Λίγο αργότερα στις 13:30 στο ίδιο γήπεδο το Μαρτινέγκο κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Σάββατο 10 Νοεμβρίου:

15:00 Γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης», Μαρτινέγκο: Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ-Γούβες (8η αγ. Α2 ΕΠΣΗ)

15:00 Γήπεδο Σπάρτης: Σπάρτη-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (3η αγ. Football League)

20:00 Κλειστό Λίντο: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΓΑΣ Μεσσαράς (5η αγ. ΕΚΑΣΚ)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου:

11:00 Γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης», Μαρτινέγκο: Κανάρια Ομόνοια Καλλιθέας (8η αγ. Β1 ΕΠΣΗ)

13:30 Γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης», Μαρτινέγκο: Μαρτινέγκο-Παναθηναϊκός Ηρ. (5η αγ. Γ’ ΕΠΣΗ)

Παράλληλα το Σαββατοκύριακο συνεχίζεται το 8ο πρωτάθλημα παιδικού ποδοσφαίρου στο οποίο μετέχουν τα αγωνιστικά τμήματα του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Ακαδημίας: