Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Γ.Σ. Εργοτέλης Γιώργος Στειακάκης εκφράζει την ικανοποίηση του για την επιτυχία των Μικτών ομάδων νέων και παίδων της ΕΠΣΗ και συγχαίρει όλα τα παιδιά για το ήθος το ταλέντο και την προσπάθεια τους, τους προπονητές και την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Οι διακρίσεις που κατέκτησαν τα παιδιά και η συμμετοχής τους στον τελικό αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά που γίνεται  στις νεαρές ηλικίες.  «Δικαιώνεται η προτεραιότητα που δίνουν όλες οι ομάδες του Ηρακλείου και η ΕΠΣΗ στα τμήματα υποδομής, μία  φιλοσοφία που πρώτος χάραξε προ πολλών ετών ο Εργοτέλης με πρωτεργάτη τον σημερινό πρόεδρο της ΕΠΣΗ .»,  αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Στειακάκης και συμπληρώνει: «Το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας, μάς δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για το καλό της νεολαίας μας, που υπόσχεται ένα καλύτερο μέλλον».
Να υπενθυμίσουμε ότι στους μεγάλους τελικούς  του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα γίνουν την Τετάρτη 22 Απριλίου θα παίξουν οι Νέοι της ΕΠΣΗ με το αντίστοιχο συγκρότημα των Σερρών και οι παίδες με την Μακεδονία. Μάλιστα το παρών σ αυτές τις μεγάλες μάχες αναμένεται να δώσει και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του συλλόγου μας  κ. Γιώργος Στειακάκης.