Μετά την πολυήμερη διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων για την Α2, Β και Γ’ Κατηγορία ΕΠΣΗ το Σαββατοκύριακο έχουμε την επιστροφή των ομάδων μας στην αγωνιστική δράση με στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεωσεις για το 2018.

Για την Α2 κατηγορίας οι Νέοι Εργοτέλη το Σάββατο θα αναμετρηθούν με τον Δία  στο γήπεδο του Πανεπιστημίου  στις 15:00 για την  14η αγωνιστική . Ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανάμεσα σε δυο ομάδες τις οποίες χωρίζουν μόλις τρείς βαθμοί (19 ο Δίας και 16 οι Νέοι) και έχουν παρουσιάσει ένα πολύ αγωνιστικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα.

«Ο Δίας είναι μια από τις πιο καλές ομάδες. Έχει παίκτες με εμπειρία οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία. Για μας είναι ένα ματς που θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και πρόκληση. Όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σ αυτό θέλουμε μέσα από μια καλή εμφάνιση να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης» ανέφερε ο τεχνικός των Νέων Αντώνης Φραγκάκης.

Ο προπονητής της ομάδας μας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γραμματικάκη που συνεχίζει ν αντιμετωπίζει πρόβλημα στην μέση.

Ο κ. Αδαμάκης Ζ. θα διευθύνει την αναμέτρηση με  βοηθούς τους κ.κ.  Θ., Τζανακάκης Ε., Καμπιτάκης Κ. ενώ παρατηρητής αγώνα θα είναι ο κ. Μπαλουζάκης.

 

Τα Κανάρια το μεσημέρι (15:00) της Κυριακής στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης»  για το πρωτάθλημα της Β1 κατηγορίας και την 12η αγωνιστική  θα υποδεχθούν τον Διαγόρα.

Ο Γιώργος Βλατάς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα γι αυτή την «μάχη» καθως καλείται  να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Ζέκθι και Τζανοκωστάκη που έχουν σχολικές υποχρεώσεις καθώς και τον τραυματία Πρέντι. Αντίθετα την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κεβάνι. Παρά της απουσίες ο στόχος για τους κιτρινόμαυρπυς είναι η νίκη όπως άλλωστε επεσήμανε και ο προπονητής των Καναριών: «Η ομάδα είναι έτοιμη και οι παίκτες μας δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση. Ο στόχος όπως και σε όλα τα ματς είναι η κατάκτηση τω τριών βαθμών. Αυτό θα διεκδικήσουμε την Κυριακή θέλοντας παράλληλα να κάνουμε μια καλή εμφάνιση»  

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Σαμιωτάκης Ε., με βοηθούς τους κ.κ. Σταυράκης Γ., Επιτροπάκη Ε.

Για την 11η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας το Μαρτινέγκο θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο μας το μεσημέρι (12:00) της Κυριακής τον Πατούχα.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί κομπλέ με τον Γιώργο Βλατά μάλιστα να ετοιμάζεται να δώσει την ευκαιρία και σε νέα παιδιά (γεννηθείς 2003) να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ο ενθουσιασμός και η διάθεση είναι στοιχεία τα οποία διακρίνουν τα πιτσιρίκια μας όπου μέσα από το αγωνιστικό στυλ που προβάλει η ομάδα και  θα διεκδικήσουν την νίκη.

Το παιχνίδι ορίστηκε να το διαιτητεύσει η κ. Μοχιανάκης Α., με βοηθούς τους κ.κ. Μαντσε Ν., Βλαχάκης Ε.