Δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα οι Νέοι Εργοτέλη οι οποίοι γνώρισαν την ήττα στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» από τον Δωριέα με σκορ 2-1.


Ένα ματς όπου οι κιτρινόμαυροι είχαν διαφορετική εικόνα σε κάθε ημίχρονο όπως άλλωστε ανέφερε και ο προπονητής της ομάδος μας Αντώνης Φραγκάκης

«Η ομάδα παρουσίασε δυο πρόσωπα. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη του παιχνιδιού δεν παρουσιάσαμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει το παιχνίδι. Ένα ματς δεν τελειώνει στο 45’ αλλά στο 90’»

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες μας πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο είχαν τον έλεγχο και κατάφεραν στο 18’ ν’ ανοίξουν το σκορ μετά από ένα δυνατό σουτ του Φαζάκη έξω από την περιοχή.

Στο Στο 34’ χάθηκε πολύ καλή ευκαιρία όταν σε σέντρα του Μουντράκη ο Γκούπε έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Την ίδια τύχη είχε στο 37’ η κεφαλιά του Φαζάκη σε σέντρα που έγινε και πάλι τον Μουντράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε. Οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν την ανάλογη εικόνα με αποτέλεσμα να δωσουν το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει την νίκη. Η ισοφάρθση ήρθε στο 60’ με γκολ που σημείωσε ο Γκιούζι ενώ το τελικό 1-2 έγινε στο 86’ όταν μετά από   μακρινή μπαλιά, ο Σταυρακάκης βγήκε να διώξει την μπάλα η οποία βρήκε στο σώμα του Μαυράκη και κατέληξε στα δίχτυα.

Νέοι Εργοτέλη: Σταυρακάκης, Στεφανάκης (61’ Χατιτάκης), Μουντράκης, Θεοδωράκης, Καλογεράκης, Πάγια (66’ Μαυράκης), Γκούπε(61’ Παπαδάκης), Αλεξάκης, Φαζάκης (73’ Σταματάκης)Καπουράνης, Βενεράκης

Δωριέας: Ξηρουδάκης, Τάκος, Νικολακάκης, Εργαζάκης, Μανολαράκης, Τζιμπιμπάκης, Εργαζάκης, Τάφλας (53’ Καλουδάκης), Φρονιμάκης (90’ Συμιανάκης), Παπαδαντωνάκης (57’ Γκιούζι), Κουντάκης