Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαρτινέγκο η τακτική γενική συνέλευση του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε  οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του διοικητικού συμβουλίου και του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Βρέντζο, της διοικούσας επιτροπής από τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Στειακάκη και του τμήματος μπάσκετ από τον επικεφαλής Βαγγέλη Γιαννουλάκη. 

Όσον αφορά την ίδρυση Π.Α.Ε. για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, ο Πρόεδρος ενημέρωσε για το νομικό πλαίσιο, καθώς και για τις έως τώρα ανεπιτυχείς επαφές του για ανεύρεση χρηματοδότησης. Ενημέρωσε επίσης για το σοβαρό, εκ πρώτης όψεως, ενδιαφέρον που προέκυψε τις τελευταίες 24 ώρες και ζήτησε παράταση μερικών ημερών για να εξεταστεί η συγκεκριμένη περίπτωση. Κατόπιν τούτου, αποφασίστηκε ομόφωνα η διακοπή της γενικής συνέλευσης και η συνέχιση της τη μεθεπόμενη Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 19:00 στο Μαρτινέγκο, οπότε και θα παρθεί η τελική απόφαση για την ίδρυση ή όχι Π.Α.Ε..

Το Δ.Σ. ενημέρωσε επίσης για την πρόθεση του να προκηρύξει εκλογές προς τα τέλη του μήνα, ανάλογα και με τις εξελίξεις σχετικά με την Π.Α.Ε., με τον Πρόεδρο να δηλώνει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.