Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον Σαββατιάτικο τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Football League που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων (16:30) κόντρα στον Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν καλά ότι έχουν απέναντι τους έναν δύσκολο αντίπαλο ωστόσο με πίστη στις δυνατότητες τους είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερος τους εαυτό για να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Χαρακτηριστικές άλλωστε είναι και οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδος μας Βασίλη Πλεσίτη: «Η συμμετοχή μας στον τελικό είναι η επιβράβευση της καλής πορείας που πραγματοποίησε η ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα του Νοτίου Ομιλου της Football League. Είναι η δικαίωση των προσπαθειών των παικτών μας. Χωρίς να παραγνωρίζουμε την αξία του αντιπάλου είμαστε αποφασισμένοι και θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να στεφθούμε πρωταθλητές»

Η αποστολή της ομάδος μας θ’ αναχωρήσει για την πρωτεύουσα το βράδυ της Παρασκευής και οι 19 παίκτες που έχουν επιλεγεί είναι οι : Κορνηλάκης, Σαβουϊδάκης, Λούσι, Ψαράκης, Πλαϊτακης Δουλγεράκης, Μανιουδάκης Μιφτάρι, Κουτεντάκης Μαυροειδής, Τσακάνι, Κεφαλούκος, Κουτάντος, Παπαδόπουλος, Σαϊτάκης, Κατσούρι, Σαμπροβαλάκης, Κουτσογιαννάκης, Μαυροματίδης.