Στη «μάχη» του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ μπαίνει η ομάδα Νέων Εργοτέλη, η οποία αντιμετωπίζει στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» στο Μαρτινέγκο το Αθλόπολις, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 17:00.

Ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Φραγκάκης, μίλησε στο ergotelis.gr για την εφετινή προσπάθεια που ξεκινά με τους ποδοσφαιριστές του: «Ξεκινάμε δημιουργώντας μια εντελώς καινούργια ομάδα, με τέσσερις μόνο παίκτες από την περασμένη αγωνιστική χρονιά. Οι υπόλοιποι 18 είναι καινούργιοι ποδοσφαιριστές. Ο περσινός μας στόχος που ήταν να έχουμε μια καλή πορεία στην Α2 επιτεύχθηκε. Παράλληλα ο πιο σημαντικός στόχος ήταν να προωθήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, στην Κ19 του Εργοτέλη.

Την εφετινή αγωνιστική χρονιά ο στόχος δεν θα αλλάξει. Θέλουμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2, με μια νέα ομάδα. Συνεχής μας στόχος είναι η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας, η οποία θα τους οδηγήσει στο επόμενο σκαλοπάτι της καριέρας τους».

Για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ της νέας αγωνιστικής χρονιάς, ο Αντώνης Φραγκάκης υπογραμμίζει: «Το νέο πρωτάθλημα το περιμένω πιο δύσκολο από πέρσι, καθώς το επίπεδο των ομάδων είναι υψηλότερο και το έργο μας θα είναι σαφώς δυσκολότερο, καθώς όπως προανέφερα έχουμε δημιουργήσει ένα εντελώς νέο και διαφορετικό από πέρσι σύνολο. Θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τα παιδιά να ανταποκριθούν στις δυσκολίες, τις απαιτήσεις και τις πιέσεις της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες με υγεία».