Με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Γυναικών 2018-2019, η Διοικούσα Επιτροπή Γυναικείου ποδοσφαίρου του ΓΣ Εργοτέλης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή των γυναικείων ομάδων του ΕΡΓΟΤΕΛΗ θα ήθελε να ευχηθεί υγεία και πραγματοποίηση των προσωπικών στόχων όλων των αθλητριών που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Οι δικές μας αθλήτριες να είναι σίγουρες ότι μέσω του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και των αρχών που αντιπροσωπεύει 90 χρόνια τώρα, θα γίνουν ακόμη καλύτεροι άνθρωποι και αθλήτριες. Να επισημάνουμε ότι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συμμετέχει στα Εθνικά πρωταθλήματα με 2 ομάδες, μια στην Α’ και μια στη Γ’ Εθνική, ενώ παράλληλα έχει και 3 τμήματα υποδομής, εναρμονισμένος απόλυτα με το πλάνο της ΟΥΕΦΑ που δίνει μεγάλη προτεραιότητα στο Γυναικείο ποδόσφαιρο.

Θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε της αντίπαλες ομάδες, τους παράγοντες και τις αθλήτριες που θα έρθουν στην Κρήτη για τους αγώνες μας. Υποσχόμαστε  όλοι μας, παίκτριες και διοίκηση, ότι οι φίλαθλοι του ΕΡΓΟΤΕΛΗ θα ζήσουν όμορφες στιγμές στο ιστορικό μας ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ».