Δεν τα κατάφερε το Μαρτινέγκο στην Τύλισο και τον εκτός έδρας αγώνα με το Άλογο Μαλεβιζίου, γνωρίζοντας την ήττα 1-0 για την 7η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΗ.

Παρά την καλή τους εμφάνιση, οι «πιτσιρικάδες» του συλλόγου δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 33’ το Μαρτινέγκο άνοιξε το σκορ με σουτ του Κρανιωτάκη, γκολ το οποίο λανθασμένα ακύρωσε ως οφ σάιντ ο διαιτητής, κατόπιν άστοχης υπόδειξης του επόπτη. 

Στο 40’ ο τερματοφύλακας της ομάδας του Μαλεβιζίου με εξαιρετική επέμβαση εξουδετέρωσε του δυνατό σουτ του Ρεθεμνιωτάκη, ενώ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μπήκε στο 60’ με σουτ του Πολιτάκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυριακόπουλος, με επόπτες τους Φερετζάκη και Σταυράκη.

Άλογο Μαλ.: Μπάμπης, Χριστοδουλάκης (46’ Συνολάκης), Κυραλάκης, Μαματζάκης (63’ Πολιτάκης), Μπακαλούμης, Ζερβός, Αγγουρίδης (57’ Θέμελης), Πυτικάκης, Μαλιωτάκης (80’ Βελεγράκης), Πατεράκης, Ζερβός. 

Μαρτινέγκο: Γαλανάκης, Τσακιράκης (87’ Ντολακάι), Περσκιέφα, Τσέρος, Λυμπερίδης, Πλατοκούκης, Νικολακάκης (74’ Γκιώνης), Σταμπουλής, Κρανιωτάκης (78’ Τσαγκαράκης), Ρεθεμνιωτάκης, Φανουργιάκης (65’ Κοζανίδης).