Παρά την σημαντική προσπάθεια που έκαναν τα Κανάρια μέσα στο γήπεδο του Μοχού δεν κατάφεραν να πάρουν έστω ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0.

Ένα πρώτο ημίχρονο με κυρίαρχο στοιχείο την δύναμη και χωρίς ιδιαίτερα αξιόλογες φάσεις με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν στο 43’ με μια απ ευθείας εκτέλεση φάουλ να κάνουν το 1-0 γκολ το οποίο έκρινε και την συνάντηση.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας πήραν τα ηνία του παιχνιδιού και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο δημιούργησαν φάσεις ενώ στο 71’ είχαν και ένα ακυρωθέν γκολ ως οφ σαιτ το οποίο πέτυχε ο Τζιρίτας με τους παίκτες μας μάλιστα να διαμαρτύρονται έντονα.   

Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μουλακάκης πλάσαρε για να αποκρούσει ο Παπαλεωνίδας.


Στο 81΄ νέα καλή φάση με το σουτ του Ζέκθι, να φεύγει ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Μοχού απέκρουσε δύσκολα ωραίο σουτ του Ζέρο. Ο ίδιος παίκτης είχε ένα ακομα σουτ στο 85’ το οποίο αυτή την φορά κατέληξε ελάχιστα άουτ από κάθετο δοκάρι.

Μοχός: Παπαλεωνίδας. Διαμαντάκης (60΄ Παπαδάκης), Πιτερός, Διαμαντάκης Σ, Ζουμής, Τζμιωλάκης, Χαρωνίτης, Αργυρός, Λυράκης (68΄ Χρονάκης), Φρετζάϊ (65΄ Πεδιτίδης), Κουράκης (60΄ Κρητσωτάκης)

Κανάρια: Λέσι, Πρέντι (46΄ Γκούρο), Αγαπητός, Κόλα, Πόποβιτς, Μεμετάϊ (76΄ Λίλο), Ζέρο, Σελαμάϊ(68΄ Ζέκθι), Τζιρίτας, Σκουλάς Μουλακάκης